Baby født med deformt hoved kan ting, som lægerne ikke turde drømme om

Jaxon blev født i august sidste år med en meget sjælden lidelse ved navn microhydranencephaly, der giver en ekstrem deformitet af hjernen. 

Og selvom lidelsen gør, at hans hoved er mindre end normalt, så har det ikke afholdt den lille dreng for at tage sine omgivelser med storm. 

Derfor er hans forældrene Brittany og Brandon ivrige for at lade hele verden høre hans historie. 

- Hans vedholdenhedog styrke er et godt bevis for, hvorfor vi mener hans historie bør være en inspiration for andre, siger forældrene, ifølge Metro. 

Lidelsen gør, at Jaxon skal have opmærksomhed kosntant, fordi han udvikler sig langsomt. 

Alligevel har han overrasket alle, da lægerne i første omgang ikke mente, at han ville leve længe nok til at opleve sin første fødselsdag, og derfor blev den fejret behørigt. 

- På lang sigt har Jaxon brug for et mirakel, og vi beder derfor om støtte og tanker, og det er allerede en gave, at hans mor kan passe ham derhjemme døgnet rundt, siger familien ifølge Metro. 

Den megen pleje for Jaxon og udgifterne til medicin har dog sat sine spor hos familien økonomisk, og de harvderfor startet en indsamling på nettet, så de kan fortsætte kampen for deres søn. 

- Jaxons historie har spredt sig i hele verden på måder, vi aldrig drømte om eller havde planlagt. Vi vil derfor gerne sige tak, selvom det er et fattigt ord for al den støtte, vores familie har fået, lyder det. 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip