Bedstemor møder bevæbnet røver i kiosk: Hendes heroiske reaktion er beundringsværdig

En mandlig røver mødte sin overmand i en engelsk kiosk forleden, da en bedstemor satte sit liv på spil for at beskytte en ung ekspidient. Det skriver Daily Mail.

Da den 39-årige britiske bedstemor Katrina Mooney forrige weekend kom ind i en kiosk i Merseyside i det nordvestlige England, stødte hun på en hætteklædt røver, der var ved at true en ung pige bag disken til at udlevere penge. 

Læs også: Tre unge overfaldt folkepensionisten Jan - det kom de til at fortryde

I stedet for at løbe ud af butikken konfronterede den unge bedstemor den mandlige røver, som havde en kniv i hånden. Ved hjælp af sin skarpe tunge og nerver af stål fik Katrina Mooney røveren til at opgive sin plan, hvorefter hun puffer røveren ud af kioskens dør.

- Jeg prøvede bare at beskytte pigen (ekspedienten red.), forklarer 39-årige Katrina Mooney, som også selv arbejder i en butik.

Den heroiske bedstemor, som ikke lod sig skræmme, fik også fortalt røveren et par ting undervejs.

Læs også: Twitter-brugere i vildrede: Er det Robbie Williams eller Robin Williams, der er død?    

- Jeg sagde til ham: "Hvad tror du, du har gang i, du truer unge piger med en kniv, kan du så komme ud", fortæller Katrine Mooney til Daily Mail.

Da røveren forlod kiosken, lod han også en bemærkning falde til Katrina Mooney.

- Han stirrede bare på mig, han sagde ikke noget før end, han var ude på gaden. Så sagde han: "Jeg kommer tilbage efter dig", forklarer den modige bedstemor, som ikke er bange for den trussel.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med 

Britisk politi har offentliggjort billederne i forsøget på at identificere røveren, som slap væk efter Katrina havde sendt ham ud af kiosken.

Siden episoden har folk stoppet Katrine Mooney på gaden og kaldt hende for en helt. Men Katrina insisterer på, at hendes mod bare var en naturlig reaktion på situationen.

Se overvågningsvideoen her: 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip