Bendtner efterlyser flere målchancer

Efter endt karantæne var Nicklas Bendtner fredag tilbage på landsholdet, og han scorede såmænd Danmarks ene mål i 1-1-kampen i Sofia mod Bulgarien i VM-kvalifikationen.

Angriberen er skuffet over, at Danmark ikke skabte flere målchancer, når man nu var 11 mod 10 i over en time af opgøret.

- Anden halvleg blev ikke, hvad vi havde håbet. Vi kreerede ikke nok chancer og fik ikke slået nok indlæg. Vi fik ikke udnyttet, at vi havde to høje oppe foran og nogle skudstærke spillere på banen.

- Vi så, at Christian Eriksen havde et godt skud, der snittede overliggeren, men vi kunne godt have haft flere skud på mål, siger Bendtner.

Han fik allerede inden pausen Andreas Cornelius som angrebsmakker. FCK'eren blev skiftet ind kort efter Bulgarien udvisning på et tidspunkt, hvor danskerne var bagud 0-1.

Efter to kampe i gruppe B er Danmark noteret for to point. På tirsdag gælder det Italien i Milano, og italienerne har syv point efter tre kampe.

- Vi tror på sejren. Italien er et fantastisk hold med mange gode spillere, men vi ved, at vi skal have point i den kamp.

- Der er stadig hold, der kan tabe point, men vi havde håbet på flere point efter disse kampe. Men det er fortsat tidligt, og intet et afgjort endnu, lyder det fra Juventus-reserven.

Syv Juventus-holdkammerater er med på det italienske hold, og Bendtner glæder sig til oplevelsen at spille mod dem.

- Det bliver en stor kamp på et fedt stadion. Jeg kender dem fra træningen derhjemme, men de kender også mig, så en fordel bliver det næppe, konstaterer

Dagens Gossip