Betjent skyder hund i hovedet, da den logrer med halen

Politiet i New York er kommet i voldsom modvind på grund af overvågningsbilleder af en betjent, der skyder en logrende hund i hovedet.

Optagelserne, kan kan ses under artiklen, stammer fra den 13. februar, hvor to politibetjente blev kaldt ud til en lejlighed i bydelen Bronx.

Her åbnede 42-årige Yvonne Rosado sin hoveddør, da hun ude fra opgangen hørte betjentene og noget postyr, og i samme øjeblik løb kvindens fire-årige pitbull ud ad døren og hen til den ene politimand.

På overvågningsbillederne kan man se, hvordan hunden, der hed Spike, begyndte at gø af politimanden, mens halen bevægede sig legende og livligt på det lille dyr.

Læs også: Motorcyklist ser et forladt bur ved vejen - øjnene som møder ham inden i, forandrer familiens liv for altid

Betjenten havde allerede trukket sin pistol, da hunden nærmede sig, og nærkontakten fik politimanden til at affyre én kugle ind i hundens hoved.

Politimanden gik bagefter ned ad trapperne, mens Yvonne Rosado og andre af kvindens familiemedlemmer løb ud af lejligheden for at blande sig i spektaklet.

Ifølge Daily News forsøgte hundeejeren at slå politimanden bag det dræbende skud.

- Den betjente gjorde noget forkert. Jeg skreg: 'han er venlig, han er venlig', men alligevel gjorde han det ved min hund, siger Yvonne Rosado.

Hun er nu ved at undersøge mulighederne for at føre en retssag mod byen New York og politiet på grund af tabet af hunden.

Den unavngivne politimand måtte efterfølgende en tur på hospitalet, hvor han blev behandlet for tinnitus.

Yvonne Rosados 16-årige datter, Serena Rosado, har siden gennemgået psykiatrisk terapi for at få behandlet den voldsomme oplevelse ude foran lejligheden.

 

Følg Dagens Dyr for flere lignende artikler:

Dagens Gossip