Betjente affyrer skud mod 10 hætteklædte unge i Kokkedal

Betjente fra Nordsjællands Politi måtte torsdag aften affyre to varselsskud mod en gruppe unge i Kokkedal.

Betjentene var på patrulje i området omkring Holmegårdscentret, da de unge dukkede op, fortæller vagtchef Ulrik Lindén.

- En patrulje har omkring klokken 22.40 kontakt til tre personer, som føler sig truet. De sætter sig ind på bagsædet i patruljevognen, og mens de snakker, ankommer tre biler med cirka 10 unge mænd i, siger han til Ritzau.

Han tilføjer, at gruppen af unge opførte sig truende og var iført hættetrøjer og skudsikre veste.

- De kommer hen mod patruljevognen. De bliver bedt om at forsvinde, men det gør de ikke, og så vælger patruljen at affyre to varselsskud, lyder det fra vagtchefen.

Samtidig ankom nogle flere politipatruljer, og gruppen forsvandt fra stedet. Det lykkedes dog politiet at standse en af bilerne og anholde fem personer i sagen.

Ifølge Frederiksborg Amts Avis' oplysninger tilhører de cirka 10 unge bandemiljøet "LTF", der står for Loyal To Family. Det kan Ulrik Lindén dog hverken be- eller afkræfte. Men vagtchefen siger, at de er relateret til en lokal bande.

- Alle fem er kendt af politiet. De skal nu afhøres, så vi kan få klarhed over baggrunden for situationen, siger Ulrik Lindén.

- Overordnet set er der spændinger i miljøet, og alle er meget nervøse, så der skal ikke så meget til for at antænde det i øjeblikket, tilføjer han.

/ritzau/

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip