Bil forulykker voldsomt: Kort efter læner denne mystiske skikkelse sig ind over føreren

En amerikansk bilist er på mirakuløs vis uden for livsfare, efter at han kørte galt i sin bil på hovedvej 252 den 3. december.

Uheldet var meget voldsomt og så fatalt ud for de vidner, der var til den – herunder en præst, som tog billeder af åstedet kort efter, det skete, samt dagen efter.

Præsten, Michael Clary, fandt kameraet frem, fordi han så en mystisk, gennemsigtig skikkelse svæve over bilen.

- Bilen begyndte at rulle rundt. Jeg talte, at den rullede fire gange, inden den fløj op i luften. Den ramte et grantræ. Da den foldede sig om træet i luften, så jeg, at der kom noget ud af vinduet fra passagersædet. Da jeg kom derhen blev jeg chokeret over at se, at der var en ung mand, som lænede sig ind over stedet. Mens alt det her stod på, bad jeg til Gud om at beskytte denne person, skriver han bl.a. på sin facebookvæg. 

Læs også: Uhyggelig video: 4-årig pige sidder på sengen og synger - pludselig synger et spøgelse med

- Man kan se på billedet, at der i den højre side er en engel, som ser ud til at knæle med foldede hænder, som om han beder, siger offerets kusine, Lynn Wooten, til mediet Fox California.

Hun understreger, at for de, der så bilen efter ulykken, lignede den noget, intet levende ville komme ud af:

(Artiklen fortsætter under billederne)

Foto: Michael Clary

Foto: Michael Clary

Fotos: Michael Clary

Offeret blev kort efter fløjet til hospitalet, hvor han bliver behandlet for en punkteret lunge, et brækket kraveben samt flere brækkede ribben, men tilsyneladende kan han udskrives allerede nu på onsdag på trods af det voldsomme uheld.

Billedet viser dermed styrken ved at bede, mener de religiøse pårørende til trafikofferet, som altså tilskriver skikkelsen, som de kalder en skytsengel, æren for, at deres familiemedlem ikke døde på stedet.

Præstens billede er ikke overraskende genstand for udpræget diskussion på de sociale medier, efter at familien har delt præstens billede.

Læs også: Kvinde tager billede af skovområde - opdager noget uhyggeligt

Skikkelsen skulle være at se i det højre hjørne af nedenstående billede. Figuren er fremhævet i udklippet nedenfor:

Fotos: Michael Clary

 
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

This suv passed me on hwy. 252 on my way back home from Cvs in HP when it came around me it went to far left running off...

Posted by Michael Clary on Thursday, December 3, 2015

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip