Bitter kvinde efterlyser sin utro kæreste: Se hendes ultimative hævn

Der eksisterer et utal af forskellige måder til at udtrykke vores følelser på.

En kopimaskine og masser af A4-papir var to vigtige redskaber, da en kvinde forleden ville lufte sine frustrationer over den kæreste, der ikke var i stand til at holde fingrene fra en anden kvinde på et amerikansk universitet.

Den kreative eks-kæreste fik lavet en ganske original efterlysningsseddel, og tidligt i går morges hang hun de arrige sedler op på opslagstavler, træer og vægge på California Polytechnic State University.

Læs også: Sidsel har sat efterlysningssedler op i hovedstadens gader: Leder efter sød værtshusgæst

Kvinden havde strøet store dele af universitetsområdet til med plakaten, hvor hun under overskriften 'forsvunden hund' advarede om en fyr ved navn Jordan.

På efterlysningssedlerne stod der, at fyren er 'et utro svin', der godt kan lide at 'slikke røvhuller' - manden var sidst set 'bolle med Julia'.

Det var Reddit-brugeren mellllon, der delte et foto af de håndskrevne advarsler, der på under ét døgn er blevet set af over halvanden million mennesker og som ikke efterlader nogen tvivl om kvindens iskolde følelser over for den nu tidligere kæreste.

Kvinden bag er rasende over fyrens dyriske bedrifter med en af de andre studerende' på universitetet, hvor Jordan helt sikkert må træde med forsigtige skridt i de kommende dage, hvis han ikke vil løbe ind i eks-kæresten.

Der bliver næppe tale om et glad gensyn, hvis hun finder ham...

Følg Dagens Grin for flere lignende artikler:

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip