Bitterfissen får tre dages karantæne på Facebook: Se hendes svar her

Danmarks mest omtalte blogger, Bitterfissen Bethany, har nu fået tre dages karantæne på Facebook, efter at hun skrev sin hårde mening 0m Ekstra-Bladet.

Det skete efter at avisen havde opsøgt hendes naboer for at få flere oplysninger om Bitterfissen, men det medvirkede ikke til mere ro hos den iltre kvinde i Farum.

- Imbecile fuckhover til EB. Er der noget at sige til, jeg kun udtaler mig til MetroXpress og Se & Hør? Og mine naboer er åbenbart ikke opdaterede omkring min nye hårfarve. Jeg skal huske at sætte flyers op næste gang, jeg farver hår, skrev hun efterfølgende på Facebook.

Hun har tidligere fået et døgns karantæne fra Facebook, fordi hun skrev om Jim Lyngvilds kønsorganer.

- Saftsusemig ikke for sjov, at mit motto lyder: “Hellere udblokket end blokeret”. For nu er det sket igen! I husker nok min 24 timers blokering fra Facebook, for at fantasere offentligt om Jim Lyngvilds gigantdiller? Denne gang er det så en tre dages karantæne, vi er ude i! Splitte mine dillerhungrende suttelæber!, lyder det bramfrit fra Bitterfissen, som fastholder det hun skrev på Facebook.

- Det skal man fandme da ikke blokeres for, Zuckerberg Fuckfjæs! Er du blevet guffet af amatørerne på Ekstra Bladet, eller hvad fanden sker der her?.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip