Brøndby jubler over kynisk sejr i Aarhus

Endelig. Sådan kan stemningen i Brøndby-lejren bedst beskrives efter sejren på 3-0 over AGF søndag aften.

Endelig havde holdet fået noget af den medvind, som ikke har blæst Brøndbys vej tidligere i sæsonen. Træner Auri Skarbalius virkede lettet, mens han løftede sløret for en af holdets småfilosofiske samtaler om kynisme inden kampen.

- Før kampen i dag talte vi om, hvad der er det vigtigste, hvis man skal opnå noget i livet - også i fodbold? Og det vigtigste er, at når man har modgang, så tror man på det uanset hvad, siger Auri Skarbalius.

- Og tror man på det, så kommer kynismen.

Brøndbys første scoring kom efter et længere pres fra AGF og en åben chance til hjemmeholdets Stephan Petersen. Men Brøndby-målmand Michael Tørnes parerede med benet, og seks minutter senere bragte Simon Makienok Brøndby foran.

- Ved du, hvor mange gange vi har været bedst i perioder, og alligevel ikke vundet kampe? Vi er rigtige glad for, vi kan være kyniske i de faser i dag, siger Auri Skarbalius.

Både Simon Makienok og anfører Dennis Rommedahl leverede samme analyse af kampen. En redning og en scoring på de rigtige tidspunkter, og så havde Brøndby troen på sejr.

- Vi troede på det, og det tror jeg også, man kan se i dag, siger Dennis Rommedahl.

- Det startede allerede med nogle rigtige gode redninger fra Tørnes i første halvleg, hvor kampen er lige og åben. Så scorede vi selv lige før pausen. Det giver selvfølgelig et endnu større pust.

For Dennis Rommedahl betyder de tre point alt i bundkampen i Superligaen, men han manede også til besindighed efter søndagens sejr.

- Det har været en rigtig dejlig dag. Men vi skal kæmpe på samme måde i alle kampe og gøre det samme som i dag. Så skal vi nok redde os, det er jeg sikker på, siger Rommedahl.

/ritzau/

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip