Camilla fra ‘De unge mødre’ har smidt 76 kilo: Her viser hun bikini-kroppen frem

Skrevet af Ane Sørensen

13/05/2016

Mest læste i dag

Den sidste tids varme dage har fået det sociale medie Instagram til at flyde over med billeder af sommerklædte unge kvinder, som nyder solens stråler.

En af dem er Camilla Framnes, som er kendt fra det populære reportage-program ‘De unge mødre’.

Læs mere: Camilla fra ‘De unge mødre’ viser sine nye bryster frem

Den unge mor har gennemgået lidt af en forvandling. Hun har nemlig tabt sig ikke mindre end 76 kilo i alt.

Det illustrerer hun med et bikini-billede på det det populære medie.

Læs mere: Camilla Framnes fra ‘De unge mødre ‘ har født

- Det er så vildt for mig at tænke på, at jeg for første gang nogensinde føler mig i et med mig selv. En sommer, hvor jeg ikke behøver at gemme mig væk i diverse klæder, trylle trusser, stram ind dit og dat, men faktisk bare kan være mig selv i lige nøjagtig det tøj, jeg gerne vil have på, skriver Camilla Framnes til billedet.

Læs mere: Camilla fra De unge mødre har tabt 30 kilo: Her er opskriften på mit vægttab

- Jeg er nok den, der har tvivlet allermest på mig selv, og nu smider jeg et bikini-billede op, det er for vildt og samtidig grænseoverskridende, tilføjer hun.

Se Camillas sommerbillede lige her:

 

Det er så vildt for mig at tænke på jeg for første gang nogensinde føler mig i et med mig selv, en sommer hvor jeg ikke behøver at gemme mig væk i div. Klæder, div. Trylle trusser, stram ind dit og dat, men faktisk bare kan være mig selv i lige nøjagtig det tøj jeg gerne vil have på, jeg er så stolt! Jeg kan mærke det bliver en god sommer, toppet med mine nye bryster, føler jeg mig virkelig glad indeni! Tak Jepser fra @nygart for at have givet mig det flotteste forparti nogensinde! Jeg er bare så glad ☺️ ville ønske jeg kunne hjælpe alle som kender den følelse jeg har haft for år tilbage, og komme til at føle hvad jeg gør nu det har været alle blod, sved og tårer værd jeg er nok den der har tvivlet allermest på mig selv og nu smider jeg et bikini billede op, det er for vildt, og samtidig grænseoverskridende #vægttab #minus76kg #nyebryster #sommer2016 #fuldafglæde #lykkelig #stolt #camillaframnes #hvisjegkankanduogså

A photo posted by Camilla Framnes (@cframnes) on

May 10, 2016 at 8:57am PDT

 

Følg Dagens Gossip for flere lignende artikler: