Cem døde efter overfald på Frederiksberg: Masser af mindeord nu på nettet

Det var den 21-årige mand Cem, der blev offer for et brutalt overfald på Frederiksberg natten til fredag.

Cem blev overfaldet af en større gruppe gerningsmænd ud for hans forældres hjem på Kong Georges Vej på Frederiksberg, og det var så voldsomt, at han senere døde af sine kvæstelser.

Fredag aften besluttede familen så at respiratoren skulle slukkes på Rigshospitalet, og overfaldet havde dermed kostet et menneskeliv.

Bliv ven med netnyhederne.dk på Facebook - klik her...

På blandt andet Facebook er det siden strømmet ind med mindeord om den dræbte 21-årige Cem.

Blandt andet fra hans fodboldklub, Frederiksberg Boldklub, som har lagt følgende ud på deres profil på Facebook:

- Hvor er det tragisk og uretfærdigt samt chokerende at 21-årige Cem fra en af FB's nære samarbejdsområder på Frederiksberg, Stjernen - nu ikke længere er iblandt os, efter meningsløst og afstumpet vold med døden til følge torsdag aften, fra et tæskehold der desværre fortsat er på fri fod, mens offerets respirator blev slukket fredag aften.

- Det rykker efterhånden alt for tæt på - og vi håber på at efterrationaliseringerne går dybt ind hos alle Frederiksbergs indbyggere - sådan noget skal stoppes - ingen mennesker fortjener en sådan afgang fra livet.

- Vi er alle forpligtede til at tage et ansvar for at stoppe den meningsløse vold og de meningsløse drab på gader og stræder. Der skal bygges bro og der skal være plads til os alle! Alle tanker går til de pårørende i Cem's familie samt alle der kendte ham.

- Ære være hans minde - R.I.P.

Men også mange andre har skrevet mindeord om den dræbte, og imens forsøger politiet at finde ud hvem gerningsmændene er.

En sølvfarvet BMW og en lys Ford Mondeo blev set køre fra stedet, og politiet vil gerne have oplysninger fra alle, der kan hjælpe med at finde de skyldige.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip