Chokerende video: Dansk betjent sprøjter peberspray på forsvarsløs anholdt i håndjern

En video, som er blevet delt på Facebook, viser to civilbetjente, der sprøjter peberspray lige i ansigtet på en mand liggende fastholdt og i håndjern på fortovet.

Ifølge Localeyes.dk står manden foran en frisørsalon på Istedgade i København, da to betjente klædt i civil opsøger ham og spørger, hvad i alverden, han laver der.

Manden fortæller, at han venter på en frisøraftale, og derefter springer den ene betjent på ham og skubber ham ind i en butiksrude - tilsyneladende helt uprovokeret.

- Jeg er sikker på, betjentene troede, at jeg var en af de mange illegale afrikanere, som sælger stoffer. Jeg har min fulde ret til at stå og vente, siger jeg til ham. Og i det samme jeg siger det, tager han mig i sin fulde kraft og skubber mig op i ruden. Jeg er chokeret og bange for, hvad der skal ske. Betjenten råber mig op i ansigtet, at sådan skal jeg ikke svare ham. Jeg beder ham give slip, da jeg er bange, skriver den anholdte ifølge Local Eyes til videoen på Facebook.

Videoen viser videre, hvordan manden bliver smidt ned på jorden og lagt i håndjern, hvorefter den anden betjent sprøjter ham flere gange i ansigtet med en peberspray.

- Jeg bliver ved med at sige, at det gør ondt, skriver den anholdte.

Og oplevelsen var angiveligt ikke slut ved det, man kan se på den dramatiske optagelse.

Inde i bilen bliver den anholdte ifølge ham selv slået, og på politistationen bliver han kastet ned på jorden med håndjern på, så hans ansigt rammer gulvet hårdt.

Først, da mandens far og frisøren dukker op på politistationen og forklarer, at manden rent faktisk talte sandt og bare ventede på en tid hos frisøren, bliver han løsladt.

Det er ikke lykkedes for Local Eyes at finde frem til, hvornår  Facebook-videoen er optaget

‘Men den skulle umiddelbart være optaget inden for de sidste par uger’, skriver Local Eyes.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip