Cristiano Ronaldo fik trøjenummer i Arsenal

Real Madrid-stjernen Cristiano Ronaldo var så tæt på et skifte til Arsenal som 18-årig, at portugiseren allerede havde fået trykt en trøje med nummer ni på ryggen.

Det fortæller Arsenals manager Arsène Wenger, efter at franskmanden i 2003 havde udset sig det lovende Sporting Lissabon-talent som en ny spiller i London-klubben.

- Han var meget tæt på at skifte til os. Han fik trøje nummer ni med Ronaldo trykt bagpå fra Arsenal Football Club, siger Wenger i en dokumentarfilm, som blev bragt på den engelske tv-station ITV4 tirsdag aften.

Men skiftet til Arsenal blev aldrig til noget. I stedet havnede Ronaldo i Manchester United, fordi den portugisiske træner blev ansat i en funktion hos United.

- Det, der skete, var, at Carlos Queiroz tog til Manchester United, og de snuppede ham for næsen af os, fordi Queiroz kendte Ronaldo fra Sporting.

- Det er, hvad livet handler om. Man giver sit bedste, men somme tider finder man ud af, at andre folk er stærkere end dig selv. Det kan ske, erkender Wenger med henvisning til persongalleriet i United, som også talte daværende manager Alex Ferguson.

Den i dag 28-årige Ronaldo spillede i United fra 2003 til 2009, hvorefter han skiftede til den spanske storklub Real Madrid.

Ronaldo og Real Madrid tager i aften imod FC København i Champions Leagues gruppespil. Kampen begynder klokken 20.45.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip