Da hendes far fandt ud af, hun havde stjålet kondomer, gjorde han det utænkelige

I slutningen af januar blev 19-årige Lareeb fundet dræbt i en grøft udenfor den tyske by Darmstadt. 

Nu har faderen tilstået drabet i retten i samme by, et drab tyske medier beskriver som et æresdrab. 

Ifølge farens forklaring, slog han hende ihjel om morgenen den 28. januar. Efter drabet klædte han datteren af sammen med sin kone, hvorefter han placerede hende i en kørestol og kørte datteren ud i skoven, hvor han smed liget i en grøft. 

Men baggrunden for drabet har rystet Tyskland. Den 51-årige far havde fundet ud af, at datteren havde anskaffet sig kondomer, så hun kunne have sex med sin kæreste. Og da Lareebs forældre tidligere havde nægtet datteren at se kæresten, fik det dem til at gøre det utænkelige.

Ifølge moren havde de haft skænderier med datteren i en længere periode, og situationen blev ved med at eskalere.

- Hun havde været væk flere nætter i træk, og hun var holdt op med at gå med tørklæde. En da fik vi et brev fra politiet om, at hun var blevet taget i at stjæle kondomer, og der stod det klart for os, at de havde sex sammen. 

- Da jeg viste brevet til min mand, mistede han besindelsen, siger moren i retten i Darmstadt om baggrunden for drabet, ifølge Bild.

Efter faderen så brevet, nægtede han datteren at forlade huset, ligesom han begyndte at slå hende. Men det stoppede hende ikke i at se sin kæreste. 

Alt tyder på, at drabet var overlagt, for dagen før de slog Lareeb ihjel, sendte de hendes 14-årige lillesøster hjem til nogle slægtninge. 

Moren har forklaret, at hun vågnede om natten og fandt sin mand inde på datterens værelse, hvor han havde hænderne rundt om hendes hals. Ifølge hende var faren så dominerende, at hun ikke havde nogle muligheder for at beskytte sin datter. 

Men den forklaring bliver modsagt af den 14-årige lillesøster, der ikke mener, hendes mor var undertrykt. 

- Min mor var ikke kuet, hun kunne gøre præcis, som hun ville. Hun plejede at slå mig med en trækølle. Vi måtte aldrig tale om min søsters kæreste, og min far blev ved med at sige, at hun skulle tvangsgiftes i Pakistan, forklarer den 14-årige ifølge Daily Mail. 

Den dræbte piges kæreste har også forklaret sig i retten. Ligesom sin nu afdøde kærestes lillesøster har han også beskrevet, hvordan hjemmet var plaget af vold og mishandling. 

Den 25-årige mand har fortalt, at de havde planer om at stikke af sammen og blive gift. Og at kæresten havde fortalt ham, hvordan moren slog hende, og at hun på et tidspunkt havde taget hendes hånd og holdt den mod en varm kogeplade, samt at faren også tidligere havde forøgt at kvæle hende. 

Ifølge de tilstedeværende medier taler begge forældre meget dårligt tysk, og faren skulle angiveligt angre drabet. 

- Hvis jeg kunne ændre, det der er sket, ville jeg gøre det. Min kone har bare gjort, som jeg har bedt hende om. Jeg elsker både hende og mine døtre, siger han. 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip