Danske fjerdamer spiller sig i japansk finale

Damedoublen med Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen spillede sig lørdag i finalen i Super Serie-turneringen Japan Open i Tokyo. De tredjeseedede danskere brugte 46 minutter på at besejre et japansk par i semifinalen med 21-16 og 21-14.

De to japanske kvinder Misaki Matsutomo og Ayaka Takahashi spillede lige op med danskerne, når det gjaldt om at smashe fjerbolden i gulvet. Men på nettet var danskerne bedst med hele ni vindere mod japanernes fire.

Danskerne møder de førsteseedede kinesere Ma Jin og Tang Jinhua i finalen søndag.

Christinna Pedersen får travlt lørdag, da hun sammen med Joachim Fischer også skal spille semifinale i mixeddouble mod det førsteseedede kinesisk par Xu Chen og Ma Jin.

De danske herrer skal var også i aktion i Japan lørdag. VM-sølvvinderne fra i år og OL-sølvvinderne fra sidste år, Mathias Boe og Carsten Mogensen, tabte semifinalen mod de useedede kinesere Hong Wei og Chai Biao i tre sæt.

De danske herrer tabte 21-11 i første sæt, men kom igen og vandt andet sæt med 21-15, efter at have været bagud.

I tredje sæt glippede det for Boe og Mogensen i de afgørende sidste dueller ved stillingen 19-19, og de danske herrer tabte sættet med 21-19 efter knap en times spil.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip