De hørte den gravide teenager skrige fra sin kiste, men da de åbnede den, var hun helt stille

16-årige Neysi Perez blev begravet i sin brudekjole. Hun var nygift og gravid med sit og mandens første barn, da hun pludselig faldt om en aften og blev erklæret død.

Neysi Perez skulle på toilettet, som befandt sig udendørs i hjemmet i Honduras. Her mener man, at hun kollapsede i et anfald af panikangst, da hun hørte skud i nærheden, skriver Daily Mail.

Da hun begyndte at få fråde om munden, kontaktede hendes stærkt religiøse mor den lokale præst, som mente, hun var blevet besat af en ond ånd.  Han forsøgte at uddrive ånden, men gav fortabt, hvorefter hun blev bragt på hospitalet, hvor hun blev erklæret død.

Dagen efter begravelsen besøgte hendes mand Rudy Gonzales gravstedet, og her hørte han pludselig skrig og banken inde fra graven.

Læs også: Besøgende på kirkegård: Afdød cancer-patient vågnede i graven

- Mit hjerte var knust, fordi min elskede var blevet taget fra mig så pludseligt. Jeg ville være i nærheden af hende. Da jeg lagde min hånd på graven, kunne jeg høre lyde derindefra. Jeg hørte en banken, og så hørte jeg hendes stemme. Hun skreg efter hjælp, siger Rudy Gonzales ifølge Daily Mail til den lokale tv-station Primer Impacto.

En medarbejder på kirkegården havde også hørt svage skrig, men han slog det hen. Så da Rudy Gonzales bad om hjælp, indvilligede han alligevel i at lukke graven op.

I en video ser man familien bryde graven af beton op for at komme ind til kisten og befri den unge kvinde.

Et lille vindue i kisten var smadret, og hun havde sår på fingerspidserne. Men Neysi Perez var stadig livløs.

Hun blev bragt til hospitalet, men efter mislykkede forsøg på at vække hende og flere nøje tests, måtte lægerne igen konstatere, at hun var klinisk død, og hun bragt tilbage og begravet i sin grav igen.

Læs også: Familien skulle til at lægge deres lille pige i graven, men pludselig skete mirakler

Hendes kusine Carolina Perez mener dog, at hun nåede at se Neysi Perez i live.

- Da vi havde taget hende op af graven, rørte jeg hende. Hun var stadig varm, og jeg kunne mærke en svag hjertebanken. Hun havde skrammer på panden og sår på sine fingre. Det så ud som om, at hun desperat har kæmpet for at komme ud af kisten, og på den måde har skadet sig selv, siger hun.

Lægerne mener, at Neysi Perez har fået panikangst, som har stoppet hende hjerte. En anden mulighed er, at stress eller frygt har lammet hendes muskler og gjort hende skindød. Senere er hun så død af iltmangel i sin kiste.

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip