Denne 11-årige pige er blevet en superstjerne på YouTube på grund af sine makeup-evner

11-årige Nikki Christou har en lidelse, der betyder, at forbindelsen mellem hendes arterier og vener er unormal. Det er en sjælden lidelse, som forårsager en intens smerte og livstruende næseblod.

Da Nikki var otte år gammel lavede hun Youtube-kanalen Nikki Lily, hvor hun deler små videoer med tips til, hvordan hun lægger sin makeup.

Nikki, som er fra London, har nemlig svoret, at hendes lidelse ikke må holde hende tilbage. Nu har hun samlet tusindvis af kroner ind til velgørenhed via Youtube-kanalen, som i dag har omkring 35.000 følgere.

Det skriver Daily Mail.

Nikki var bare seks år gammel, da hun fik sin diagnose - pludselig begyndte vener at poppe op i højre side af hendes ansigt. Først troede Nikki, at lidelsen ville forsvinde efter et stykke tid.

Men da Nikki var syv år gammel, indså hun, at hun ville få brug for operationer, behandlinger og ville være begrænset i sine muligheder for at gøre almindelige ting - for eksempel at gå i skole.

- Jeg var virkelig usikker. Jeg plejede at se mig selv i spejlet og tænke; hvor er jeg blevet af? Jeg plejede at ønske, at det var ansigtsmaling, siger Nikki Christou.

Nikki fik sin første operation, da hun var syv år gammel. Siden har hun været igennem 20 store operationer og på hospitalet 300 gange.

Lidelsen betyder også, at Nikki er tvunget til at være meget væk fra skolen og fra andre aktiviteter. Men Nikki har besluttet sig for at være positiv:

- Hvis du kun fokuserer på det negative, vil du ikke nyde livet. Du kan enten være negativ og ikke nyde livet, eller du kan være positiv og blokere al negativitet og leve et dejligt, sundt og lykkeligt liv, siger Nikki Christou.

Følg Dagens Hår og Makeup for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip