Der findes en hemmelig McDonald's-menu – sådan får du fingre i den

Selv om burgeren McGangBang ikke er at finde på det lysende menukortet bag disken hos den amerikanske fastfood-gigant, så findes burgeren med det frække navn faktisk.

Ja, der findes faktisk en hel stribe af 'hemmelige' menuer hos burgerkæden, der gerne langer de specielle måltider over disken.

Til engelske Metro forklarer en anonym bestyrer på en af kædens mange restauranter tricket til at købe en McGangBang eller en af de andre burgere, der lever en skyggetilværelse ved siden af klassikerne Big Mac og Quarter Pounder.

Ifølge skotten er hemmeligheden simpel – man skal bare have kendskab til navnene på de ukendte burgere, der består af kombinationer og elementer fra de eksisterende og populære varianter af burgere.

Læs også: Husker du drengen, der lavede lektier i skæret fra McDonald's? Nu er der fantastisk nyt

McGangbang

En McGangBang består faktisk bare af en McChicken, der er proppet ned mellem to cheeseburgere.

Den skoske bestyrer forklarer, at næppe alle medarbejderne hos McDonald's kender til burgerne med de utraditionelle navne, men at de sagtens kan lave dem.

Man skal blot selv forklare, hvilke ingredienser der skal i – det koster naturligvis ekstra, men så er det altså også muligt at sætte tænderne i en McGangBang... 

Følg Dagens Forbrug for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip