Det er aldrig for sent: Par får deres drømmebryllup efter 72 år

DA Mira og Bob Graves bliv gift i 1942, gjorde de som de flere andre unge par på det tidspunkt. De blev viet ved en hurtig lille ceremoni uden nogle dikkedarer, inden Bob blev sendt i krig.

Det amerikanske par havde kun kendt hinanden i få måneder, men de besluttede sig for at stikke af og blive gift, efter deres venner var blevet viet i gamblingbyen Reno.

LÆS OGSÅ: Kvinde skal i fængsel for at aflyse brors bryllup

72 år senere bor parret på et ældrecentre og er stadig lige forelskede. Til Valentinsdag blev de udnævnt til stedet konge og dronning, men der var et problem. Da man spurgte efter deres bryllupsbillede, kunne de ikke vise det. De havde nemlig aldrig fået taget et.

Skønt Mira og Bob aldrig har fortrudt deres impulsive bryllup, slog de straks til, da ældrecentrets leder foreslog, at parret fornyede deres ægteskabsløfter ved en rigtig bryllupsceremoni. Det skriver Bridal Guide

LÆS OGSÅ: Brudens mor fik dødsdom: Planlagde bryllup på 24 timer på hospital

Kort efter var det hele arrangeret, og Mira og Bob kunne endnu en gang sige ja til hinanden. Denne gang med den helt stor opsætning med hvid kjole, kage, blomster, musik  - og selfølgelig det mest vigtige; en fotograf.

Se tv-inslag om Mira og Bobs andet bryllup herunder: 

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip