Dette har hver tredje deltager i De Unge Mødre tilfælles: Kan du regne det ud?

Det er formentlig bare en tilfældighed, men flere af de unge mødre, der har valgt at dele deres hverdag som mor med de danske tv-seere, har et dobbeltnavn - altså to fornavne.

I løbet af de 11 år Kanal 4 har sendt reportageserien De Unge Mødre har der i hver sæson været flere deltagere med to fornavne. Omkring 85 unge mødre har budt kameraholdet indenfor i deres hjem, siden serien startede i 2005, og  mindst 28 af mødrene har mere end et fornavn. Det skriver Realityportalen

Læs ogsåGuldkorn fra De unge mødre: Her er de 10 bedste citater

Hvem husker ikke Ann-Beth, der drømmer om kernefamilien modsat hendes kæreste, og Bente Vibeke, der er fodboldfan og soldat - begge fra første sæson?

Bente Vibeke med kæresten David og datteren Emma. Foto: SBS:

Og i de næste sæsoner stifter vi bekendtskab med den 14-årige Malou Stella med den meget forstående mor, June Maria, der bor på landet og danner par med Hans Christian og Line Cecilie, hvis store ønske er at blive sanger og derfor deltager hun i X Factor.

June Maria, der boede i Asaa med sin lille datter. Foto: SBS.

I syvende sæson ruller Puk Rebecza over skærmen og viser sin hårde hverdag med aborter og kæresteproblemer, og i sæsonen efter gør Melissa Nethe og sønnen Joshua deres entre.

Melissa Nethe og kæresten går fra hinanden, mens hun er gravid med Joshua. Foto: SBS.

Læs ogsåDe unge mødre-deltager i panik: Min kæreste er sporløst forsvundet

Hannah Melissa, der får tvangsfjernet datteren Cecilya, og Inge Yvonne, der ganske vist skifter navn til Malene, er endnu to eksempler på deltagere med dobbeltnavne.

Inge Yvonne, mens hun stadig hed det. Foto: SBS.

Endlige er der Natacha Nikita, der bliver gravid med en tyrkisk mand under en ferie, supereleven Amanda Sisse med den lidt blankede fortid, og Dea Louise, der ikke lever op til kommunens forventninger og får taget sin datter Rose. Og sådan kunne man blive ved. 

Natacha Nikita med sønnen Remi, som blev tvangsfjernet. Foto: SBS.

Følg Dagens Gossip for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip