Dette skal du IKKE gøre lige efter en spray tan

Da Skyler Davis fra Ohio skulle til skolens årsfest ville hun gerne gøre noget ved sit blege ansigt.

Derfor besluttede hun sig for at bruge spray tan for første gang, så der kunne komme lidt kulør på huden. Det fortæller hun til BuzzFeed News.

- Selvom jeg aldrig har prøvet at få en spray tan før, tænkte jeg, at det ikke ville skade at få en lige inden årsfesten, siger Skyler Davis til mediet.

Den 17-årig skoleelev gik derfor til Bella Via Day Spa i Toledo for at få gjort noget ved sin blege hud. Og resultatet var lige hvad Skyler Davis havde drømt om.

-Jeg var meget tilfreds med behandlingen, og hvordan resultatet var blevet. Nu var jeg ikke bleg længere, siger hun.

Læs også: Dansk overlæge: Kvinder bør smide sig på sofaen efter arbejde

Men omkring 10 minutter efter hun forlod skønhedssalonen, endte Skyler Davis med at have en lille kontrovers med sin kæreste, Chris Lepre.

Og det fik den da den unge skoleelev til at græde. Herefter skete katastrofen.

- Da mine tårer begyndte at løbe ned af kinderne, blev jeg klar over, at jeg ikke havde noget papir i bilen. Så vidste jeg, at det ville gå galt, siger hun og fortsætter:

- Pludselig var der hvide striber på mit ellers så brune ansigt. Og da jeg kiggede mig i spejlet, begyndte jeg bare at græde endnu mere. Der var absolut intet, jeg kunne gøre, end bare at men lad tårerne trille ned mit ansigt og helt ødelægge min spray tan, fortæller hun til BuzzFeed News.

Heldigvis for Skyler Davis røg den ødelagte spray tan direkte af, da hun kom hjem og gik i bad. Dagen efter tog hun hen til den samme skønhedssalon og fik lavet en ny spray tan.

Det lykkedes hende at holde tårerne tilbage efter det andet forsøg, og hun dukkede op til årsfesten med en flot glød i ansigtet.

Følg Dagens Sundhed for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip