DI: Sådan skaber vi 15.000 nye job

15.000 nye job.

Så mange arbejdspladser kan Dansk Industri (DI) skabe med nyt konkurrenceforslag - hvis de kan få genskabt sikkerheden i det danske erhvervsliv.

- Vi skal genskabe tilliden til, at det er en god forretning at drive virksomhed i Danmark. Vi må aldrig glemme, at det er de private virksomheders produktion af varer, der er grundlaget for vores velstand, siger administrerende direktør i DI, Karsten Dybvad, i en pressemeddelelse.

De fremlægger i dag det samlede erhvervslivs forslag til at forbedre Danmarks konkurrenceevne. Det sker som et "indspark" til regeringens bebudede planer om en konkurrencepakke.

Og for DI er der ingen tvivl om, hvad der skal til. De udenlandske investorer skal lokkes tilbage til Danmark og give et frygtsomt dansk erhvervsliv modet tilbage.

Det skal ske ved en sænkelse af hvad DI kalder "de mest skadelige skatter og afgifter". En nedsættelse af blandt andet selsskabsskatten på fem procent, vil ifølge Karsten Dybvad gøre Danmark langt mere attraktivt for udenlandske investorer.

- Hvis politikerne allerede i år varsler, at selskabsskatten bliver sat markant ned i 2014, giver det et løft her og nu til erhvervsklimaet, fordi virksomhederne kan se en langsigtet plan for sig, siger han.

Den langsigtede plan fra DI er finansieret af en nulvækst i det offentlige forbrug i 2014-2015 og de kommende reformer af SU'en og kontanthjælpen.

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip