En kvinde råber ad drengen bag kassen - så bryder han grædende sammen og fortæller sin hemmelighed

Opdatering d. 10. december: Ifølge Buzzfeed afviser supermarkedet Wal-Mart, at det følgende skulle have fundet sted. Wal-Mart siger, at de efter historien gik viralt har kigget overvågningskameraer igennem i butikken, og at episoden aldrig har fundet sted.  Selv holder hun dog fast i, at historien er sand. Vi lader historien stå nedenfor for klarhedens skyld.

I fredags var Paige Yore fra Colorado i USA ude at handle i det lokale supermarked, da hun blev vidne til et optrin, som fik hende til at lave en video.

Nu er videoen gået viralt.

I den fortæller hun, at hun ventede i køen i 20 minutter. En omkring 16-årig dreng kan ikke få noget til at fungere bag kassen. Han kan ikke huske varenumre eller bippe varerne ordentligt ind.

- Jeg tænker, hvad fanden der er sket for ham om morgenen og har gjort hans dag så dårlig. Jeg er irriteret, fordi jeg har ventet for evigt. En kvinde læner sig ind mod den unge mand og begynder at råbe “Du er elendig til kundeservice, jeg forstår ikke, hvordan du nogensinde fik et job her”. Hun var bare så ubehøvlet mod ham. Jeg hjalp hende med at pakke varerne bare for at få hende ud derfra, fortæller Paige Yore.

Den vrede kvinde kører sit kort igennem, men det bliver afvist. Så bliver hun for alvor vred.

Hun siger, det er hans skyld, og at der er nok penge på kortet.

- Jeg tog fat i hende og sagde “Frue, måske skal du bare lige træde til siden. Den unge mand har åbenlyst en dårlig dag. Det er ikke hans skyld, at du ikke har penge på kortet”, forklarer Paige Yole.

Den unge mand stopper og begynder at græde fuldstændig utrøsteligt. Han forlader kassen og går om foran, hvor han begynder at kramme hende, mens han bliver ved med at græde.

Han får endelig samlet sig og forklaret, hvorfor han ikke kan samle sig om arbejdet.

- Min mor har lige begået selvmord i morges, og jeg er nødt til at arbejde, fordi jeg skal betale vores husleje og vores regninger, og jeg har ikke en mor mere, sagde han ifølge Paige Yore.

Hun gav ham alle de kontanter, hun havde.

Læs også: Familie finder frossen kat i sneen og bringer den tilbage til livet

- Det viste mig bare, at selv hvis man får dårlig service, selv hvis nogen er ubehøvlede, så flyv ikke på dem, for de kæmper en kamp, ingen af os aner noget om. Vi har alle ting i livet, der er svære. Nogle dage er bare dårlige. Men vi skal være taknemmelige over at være i live og behandle andre, som vi gerne selv vil behandles, siger Paige Yore grådkvalt i videoen.

Se den nedenfor.

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip