En lille prik på næsen viste at være hudkræft: 'Mit selvværd blev ødelagt'

For to år siden lagde 28-årige Bree Towner mærke til, at hun havde en lille prik på næsen.

Hendes bekymringer om pletten sluttede i første omgang hurtigt, da hun ved et besøg hos lægen fik besked om, at der ikke var tale om kræft.

Men så begyndte den lille prik at blive større og større, hvilket fik den amerikanske skolelærer til at få undersøgt næsen igen. 

Og denne gang var beskeden en helt anden – hun var blevet ramt af hudkræft.

I forbindelse med behandlingen af den alvorlige sygdom gennemgik hun en seks timer lang operation, hvor kirurgerne måtte fjerne den kræftramte del af kvindens næse.

Ved en efterfølgende operation gik lægerne i gang med at genskabe Bree Towners næse, hvilket blandet andet skete med hjælp fra hud fra hendes hovedbund.

Operationerne efterlod kvinden med flere rædselsvækkende ar i ansigtet. Samtidig måtte hun barbere næsen for den hårvækst, der efterlod kvinden på randen af selvmord.

I dag er Bree Towner helbredt for sygdommen, men lægerne har forklaret hende, at kræften kan vende tilbage i fremtiden.

Læs også: Far indsamlede 5 mio. kroner til sin datters kræftbehandling - nu er han død

Selvom hun er kræftfri i dag, så har hendes selvværd taget alvorlig skade af sygdomsforløbet.

- Efter operationen fik jeg selvmordstanker. Jeg har aldrig forsøgt at tage mit eget liv, men tankerne var der dagligt fra februar til juli, siger Bree Towner til Daily Mail.

Hun fortsætter:

- Ude på gaden har jeg fået mange stirrende blikke, hvilket enten skyldtes uhøflighed eller nysgerrighed. Det var årsag til flere store psykiske problemer, siger Bree Towner.

Heldigvis går psykisk bedre for Bree Towner i dag, da hun er blevet god til at slippe de negative tanker – og samtidig har hun fundet kærligheden.

- Jeg dater en fyr, som jeg kendte fra før mine operationer, og jeg føler mig smuk i hans selskab, så jeg er nok ved at få det stille og roligt bedre, siger Bree Towner.

Følg Dagens Sundhed for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip