Esbjerg-profil efter drømmemål: Fed følelse

Efter en flot indsats og hele fire scoringer i anden halvleg sikrede Esbjerg sig lørdag aften en knusende sikker sejr på 5-1 over AGF.

Især den sidste scoring vakte opsigt, da backen Peter Ankersen sendte et drøn af en helflugter i mål fra en spids vinkel.

- Det var fedt at få scoret igen. Jeg kan godt lide at komme med frem og komme til afslutninger, og jeg er rigtig glad for at have bidraget med et seværdigt mål, siger Peter Ankersen.

- Det er en fed følelse, når man rammer den sådan dér. Især i en kamp, hvor vi spiller godt og vinder stort, lyder det fra en tilfreds målscorer.

Esbjergs cheftræner Niels Frederiksen er også begejstret over sit holds indsats.

- Jeg synes, det var en fantastisk sejr efter en fantastisk præstation. Særligt anden halvleg er jeg rigtig godt tilfreds med, siger Niels Frederiksen.

Særligt i anden halvleg satte Esbjerg turbo under kedlerne, lavede fire mål og legede kispus med AGF, der - til Niels Frederiksens overraskelse - faldt helt sammen.

- Jeg synes, det var en jævnbyrdig første halvleg, men det virkede som om, at AGF blev noget frustrerede i anden halvleg, og det var vi så utroligt dygtige til at straffe.

- Vi var gode til at søge rummet bag deres forsvar og fik løbet godt med dem, siger en veltilfreds Niels Frederiksen.

Med sejren rykker Esbjerg midlertidigt op på Superligaens førsteplads med ni point efter fire spillede kampe. Alligevel er cheftræner Niels Frederiksen ikke meget for at snakke om Esbjerg som et tophold.

- Jeg ved godt, det lyder tudeagtigt, men i første omgang er det altså vores mål at hente 40 point. Så er der gode chancer for overlevelse. Og det er vi altså langt fra endnu, sagde Niels Frederiksen.

Esbjerg er sammen med FC Midtjylland eneste hold med ni point i Superligaen. Midtjyderne har dog en kamp i hånden søndag mod Randers FC.

/ritzau/

 

Dagens Gossip