Et ældre ægtepar overraskede en indbrudstyv - sekunder efter lå styrkeforholdet klart

26-årige Aaron Lujan var lige blevet løsladt fra fængslet, men han kunne kun holde sig fra sig fra kriminalitet i får timer. 

Han besluttede sig nemlig for at lave indbrud i et hus i byen Albuquerque i USA, men ægteparret der boede der, overraskede ham, mens han var ved at læsse tyvekosterne ind i en bil. 

Det kom han til at fortryde, for da politiet i byen Albuquerque ankom til gerningsstedet kort tid efter, stod den 70-årige mand og hans 66-årige kone nemlig med trukkede pistoler, som de pegede mod den skrækslagne tyv, skriver Telegraph

Det dramatiske optrin blev fanget af betjentenes kropskameraer,  hvor man kan se, hvordan Aaron Lujan forsøger at gå i dækning ved den bil, tyvekosterne blev læsset ind i. 

Ifølge det aldrende pars forklaring, havde de i første omgang forsøgt at råbe indbrudstyven an, men han ignorerede dem bare. De så derfor ingen anden udevej end at finde deres våben frem, så manden greb sit jagtgevær, mens kvinden fandt en pistol frem, hvilket med det samme fik tyvens opmærksomhed.

Selvom politiet er taknemmelige for indsatsen, understreger de dog, at man ikke skal bruge våben mod kriminelle, medmindre ens live er i direkte fare.

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip