Familie kigger med rædsel på, mens deres hund bider betjent: Hans reaktion efterlader dem i chok

Geoffrey Wightman var hjemme i Round Rock i Texas med sin fireårige søn og sin svigermor, da han ringede til alarmcentralen på grund af noget, der forstyrrede i nabolaget.

Han forklarede, at familiens hund var særdeles beskyttende over for familien, før politibetjenten Randall Frederick blev sendt til hjemmet.

Betjenten kom dog tidligere end ventet. Det skriver Life With Dogs.

- Jeg løb nedenunder, men min fireårige søn var allerede ved døren med vores hund. Da min søn åbnede døren og begyndte at tale til betjenten, gik hunden med det samme mellem min søn og betjenten og endte med at bide betjenten to gange i benet, skriver Geoffrey Wightman i et brev til politiet.

Han forklarer, at hunden ikke bed hårdt, men betjenten fik alligevel blå mærker og små sår.

Herefter frygtede hundeejeren, at betjenten ville trække sit våben mod hunden. Men hans reaktion var helt anderledes.

Læs også: Politi blev ringet op af nervøs borger: Så kvinde skænker sin chihuahua en irish coffee

- Betjenten bakkede langsomt tilbage og prøvede at få hende til at falde ned med hænderne rakt ud. Heldigvis var jeg der sekundet senere og fik hende fjernet. Betjenten gik derefter i gang med at skrive en rapport om det, jeg oprindeligt ringede med, på en meget rolig og professionel måde, skriver hundeejeren.

Han spurgte betjenten, om hunden fik fat i ham.

- Ja en lille smule, jeg er ked af det, jeg burde have ringet først, sagde betjenten. I brevet til det lokale politi hylder hundeejeren betjenten for at være særdeles professionel.

- Vi takker ham for det, for vi ved, at det kunne være endt ganske anderledes. Jeg er en voksen mand, tidligere udsendt til både Irak og Afghanistan, og jeg bliver følelsesmæssigt påvirket over dette. Vi elsker vores søde hund af hele vores hjerte, men hun er ekstremt beskyttende, hvilket er en kvalitet i dag, der er både god og dårlig. Resultatet af det afhænger altid af, hvem der er involveret, skriver Geoffrey Wightman.

Hunden har fået karantæne derhjemme i 10 dage. Hundeejeren lover at træne den for at undgå lignende situationer i fremtiden.

Følg Dagens Dyreriget for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip