Familiefar-drabet: Den sigtedes bil smadret

Lørdag aften udbrød der brand i en bil i Lyngby. Bilen bruges af den drabssigtede 26-årige mand, der menes at stå bag mordet på familiefaren Nikolaj Dyrner, som blev fundet død på en altan i onsdags.

En sølvfarvet bil, der holdt parkeret på Lyngby Hovedgade nord for København, blev i går aftes ved 20-tiden udsat for groft hærværk. Det skriver BT.

Udover dækkene blev skåret op, og ruderne blev smadret, havde gerningsmændene også overmalet bilen med store sorte bogstaver "RIP DYRNER" (Hvil i fred Dyrner, red.), inden de forsøgte at brænde bilen af.

Ordene "RIP DYRNER" henviser til den familiefar fra Ishøj, Nikolaj Dyrner, der først var forsvundet i flere dage og siden blev fundet dræbt på en kammerats altan i Lyngby.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Nordsjællands Politi bekræfter over for BT, at den afbrændte bil blev benyttet af den 26-årige drabssigtede i mordsagen om Nikolaj Dyrner.

- Det er ikke hans bil, men det er en bil, han har haft rådighed over, siger vagtchefen ved Nordsjællands Politi, Ole Hestbæk, der ikke har oplysninger om, hvad den sigtede brugte bilen til, til BT.

Politiet kan ikke oplyse, om branden er påsat, men Nordsjællands Politi efterforsker sagen.

- Det er selvfølgelig interessant for os, at det er den bil. Det kan være et tilfælde, men det kan også være, fordi der er sket en kriminel handling, så det skal vi selvfølgelig undersøge, siger Ole Hestbæk til BT.

SE VIDEO MED DEN AFBRÆNDTE BIL:

Dagens Gossip