Far forsvarede sine børn mod plageånder - nu risikerer han at blive straffet

Hvad der skulle have være et forsøg på at forsvare sine børn, kan nu koste en engelsk far dyrt. Det skriver Mirror.

Det er virkeligheden for 37-årige Christopher Cooper, efter han konfronterede den plageånd, der igennem længere tid havde udsat sine to børn for både fysisk og psykisk overgreb.

Lige siden Christophers søn Braiden på ni og datter Millie på 11 var startet på deres nye skole i Cumbria i det nordvestlige England, havde deres liv været et helvede. En gruppe af elever havde systematisk drillet og ydmyget de to søskende på de værst tænkelige måder.

Anført af én bestemt elev havde gruppen blandt andet kastet Millie i jorden og sparket hende i ribbenene. Da hun efterfølgende tog sine briller af for at tørre tårerne væk, beordrede bøllerne en anden og yngre elev til at trampe Millies briller i stykker.

Endnu værre gik det dog ud over Braiden. På nærmest daglig basis blev den ni-årige dreng både drillet og slået. På et tidspunkt blev han holdt fast til jorden, formet som et kors, mens de andre kunne slå ham gentagende gange i maven. Det hele eskalerede, da Braiden brækkede armen som resultat af de fysiske overgreb.

Måtte selv tage affære

I frustration kontaktede Christopher Cooper både politi og skolen, men ifølge hans udsagn gjorde ingen af de to parter tilstrækkeligt for at stoppe forfølgelsen af Christophers to børn.

- Millie er blevet sparket, slået og verbalt overfaldet og hun har fået helt drikkevarer over sig til en skolefest. Begge mine børn er blevet så emotionelt ydmyget, så jeg nu frygter, at Millie er på grænsen til at udvikle en spiseforstyrelse, mens Braiden har forsøgt at skade sig selv fysik, så han var fri for at tage i skole, fortæller Christopher, der tilsidst ikke anede sine levende råd.

Artiklen fortsætter under billedet

Christophers søn fik brækket armen af sine plageånder. Foto: Christopher Cooper

Derfor endte Christopher med at tage sagen i egen hånd og konfronterede den værste er børnenes plageånder. Han gjorde det klart for ham, at skulle lade børnene være - ellers ville det få konsekvenser. Og konsekvenser fik det – men for Christopher.

- Min handling resulterede i, at jeg er blevet anmeldt til politiet og nu er under efterforskning. Jeg risikerer dermed at miste mit job, fortæller en frustreret og opgivende Christopher.Det er jo en joke! For hvilke muligheder havde jeg tilbage? Jeg har altid lært mine børn, hvad der er rigtigt og forkert, men i dette tilfælde er der ingen, der går det rigtige, forklarer den frustrerede far.

Police i Cumbria bekræfter, at en mand ganske rigtig er blevet politianmeldt og skal retsforfølges.

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler:

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip