Far vækkes af underlige lyde fra badeværelset: Får et chok, da han åbner døren

En kvinde, der er identificeret som “Ciara Stokes” er meldt til politiet af sin mandlige ven, efter at han fandt veninden i bad med sin 15-årige søn. Det skriver Firstcoastnews.com.

Den 29-årige, der kommer fra Macclenny i Floridia, USA, havde aftalt med sin ven, at hun kunne bruge hans badeværelse til at tage et bad efter arbejde som tjener i en golfklub, fordi der manglede rindene vand i hendes eget hjem.

Foto: Ciara Danielle Stokes / Baker County Sheriff's Office

Ifølge huset 15-årige søn var han hjemme, da Stokes ankom ved halv ellevetiden om aftenen den 4. Februar.

De talte lidt sammen, kiggede på facebook og så TV i noget tid, inden hun inviterede drengen med sig i bad. Her gav kvinden den 15-årige et blowjob, mens han rørte ved hende.

Pludselig vækkede larmen fra de to dog faderen til drengen. Han brasede derfor ind på badeværelset for at stoppe det. Da han så, at det var veninden med hans søn, bad han hende først om at forlade stedet, men endte derefter med at melde hende til politiet.

Ifølge teenageren vidste han ikke, hvordan han skulle komme ud af situationen, fordi han aldrig havde prøvet noget lignende før.

Stokes undskylder sig med, at hun var fuld, og siger, at det var en stor fejltagelse, og at hun kun husker at have kysset drengen.

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler:

 

 

 

 

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip