FCK-anfører: Vi er ikke så sammenspillet

Benene bævrer lidt mere, end de plejer hos FC København-spillerne før aftenens Champions League-opgør mod Juventus i Parken.

I 2006 og 2010 spillede FCK i alt seks kampe i Parken uden at tabe en eneste kamp i gruppespillet i Champions League. Og det blev til sejre over Manchester United, Panathinaikos, Rubin Kazan og Celtic.

Men det er en langt mere skrøbelig udgave af FCK, som skal spille seks kampe i gruppespillet mod Juventus, Galatasaray og Real Madrid i dette efterår, erkender FCK-anfører Lars Jacobsen.

- Vi er i en lidt anden forfatning, end vi har været tidligere. Vi havde tidligere et hold, som var mere sammenspillet.

- Vi er jo mange nye mennesker og har været det gennem det sidste års tid, hvor der har været stor udskiftning, og det har man også godt kunnet se i mange af kampene.

- I 2006-07, hvor jeg selv var med, var vi bundsolide. Vi kendte hinanden ud og ind, så det er et helt andet udgangspunkt, vi har denne gang, siger Jacobsen.

I weekenden måtte FCK skuffende nøjes med 1-1 hjemme mod Esbjerg, og det er kun blevet til en enkelt sejr i Superligaen i denne sæsons otte kampe.

- Vi fik et tilbageslag mod Esbjerg. Og det vil nok ske hen ad vejen. Det tager tid at få spillet det her sammen. Ståle har ikke haft mere end 14 dages tid med os, fordi flere har været af sted med landsholdet.

- Det kunne man godt se i lørdags. Der var nogle ting, der ikke fungerede. Vi og Ståle har brug for mere tid til at få bragt det op på det niveau, som jeg er sikker på, at vi kommer på et tidspunkt, siger Lars Jacobsen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip