FCK-træner ærgrer sig: Vi var ikke sultne

FC Københavns træner, Ariël Jacobs, lå helt på linje med sine spillere, da han skulle sætte ord på de nykårede danske fodboldmestres præstation i 0-2-hjemmekampen mod Esbjerg i Parken.

- Når man ikke kan levere noget på banen, kan man ikke sige noget, siger den belgiske træner efter den dårlige præstation mod Esbjerg.

Vestjyderne vandt for tre dage siden pokalfinalen med en 1-0-sejr over Randers FC i Parken. Trods det faktum at Esbjerg-spillerne både havde den kamp og den efterfølgende festivitas i benene, var de klart bedst.

- Det er delvist vores skyld, og delvist skyldes det den måde, Esbjerg kom hertil på. De så mere friske ud end os. De var sultne, det var vi ikke, siger Ariël Jacobs.

FCK mødte op til kampen med 12 sejre og tre uafgjorte kampe som klubbens foreløbige facit på hjemmebane i Superligaen i denne sæson.

Den statistik blev effektivt ødelagt af Esbjerg, der vandt fuldt fortjent på mål af Peter Ankersen og Martin Braithwaite.

Ariël Jacobs ærgrer sig over sit holds indsats foran 19.061 tilskuere.

- Med sådan en præstation, ikke kun resultatet, men også præstationen, så sletter man indtrykket fra de foregående 15 hjemmekampe, siger FCK-træneren.

- Der var mange her i dag, og man håbede, at det ville blive en god aften. Men lige som publikum tager vi herfra med en dårlig følelse, og det er aldrig rart, siger han.

FCK, som vandt mesterskabet for en uge siden, fører Superligaen med 64 point for 31 kampe.

/ritzau/

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip