FCM-chef: Vi er stadig i nedrykningsfare

FC Midtjylland hentede en vital sejr i lørdagens bundkamp, hvor AC Horsens blev slået overbevisende med 5-2 hjemme på MCH Arena.

Cheftræner Glen Riddersholm maner dog til besindighed efter kampen og understreger, at man ikke er ude af nedrykningskampen endnu.

- Lige nu er snakken i det midtjyske først og fremmest glæde over tre point og fem flotte mål, men vi har fuldt fokus på den næste kamp.

- Vi er stadig en del af nedrykningskampen, og vores fødder er solidt plantet i den jyske muld, siger Glen Riddersholm og tilføjer:

- Vi skal holde skruen i vandet og bevare fokus.

FC Midtjylland har i foråret til tider vist flot spil, og især defensiven har fungeret fint. Med fem mål mod Horsens ser det også ud til, at offensiven er kommet godt i gang.

Glen Riddersholm medgiver da også, at midtjyderne er gode i øjeblikket.

- Vi er formstærke lige nu, og jeg synes, det er et stærkt niveau, vi viser på banen. Holdet er i god balance og spillerne er trygge.

- Vi er begyndt at arbejde som et hold, siger Glen Riddersholm og understreger endnu engang, at man fortsat kigger nedad.

- Den her turnering er så følsom, at om to kampe kan vi være fedtet ind i bundkampen igen. Vi skal ikke glæde os for tidligt, men bare holde fokus på at nå de 40 point, vi tidligere har meldt ud som succeskriterie.

Glen Riddersholm tager næste mandag sine spillere med til Esbjerg for at møde et andet formstærkt mandskab. /ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip