FCN er tæt på 25.000 tilskuere mod Chelsea

Der bliver massiv opbakning på tilskuerpladserne, når FC Nordsjælland på tirsdag møder Chelsea i Parken i Champions League-gruppespillet.

- Vi nærmer os allerede nu de magiske 25.000 tilskuere til kampen, som vi har drømt om, fra da vi åbnede salget, siger FC Nordsjællands bestyrelsesformand, Allan K. Pedersen.

Efterspørgslen til kampen mod Chelseas forsvarende Champions League-vindere betyder, at FC Nordsjælland åbner for det øverste afsnit på A-tribunen i Parken.

For nylig gjorde FC Nordsjælland det muligt at købe billet til hver enkelt af de tre gruppekampe mod Chelsea, Juventus og Shakhtar Donetsk, mens billetterne tidligere blev solgt som en samlet pakke til kampene.

- Interessen for billetpakker til alle tre kampe hjemme i puljen var stor i starten og har egentlig været relativ stabil indtil mandag, hvor vi åbnede for salget af billetter til de enkelte kampe.

- Samtidig har vi kunnet mærke, at vi nærmer os den første hjemmekamp, og vi har de seneste par dage oplevet en overraskende stor efterspørgsel fra både ind- og udland, siger Allan K. Pedersen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip