Fik skåret øret af: Tredje bror har meldt sig

Den sidste af de eftersøgte i sagen om den grusomme vold, hvor offeret mistede sit ene øre på en fynsk strand, har meldt sig til politiet, skriver fyens.dk.

Den 31-årige fremstilles onsdag i grundlovsforhør i Retten i Odense, hvor en anklager vil kræve ham varetægtsfængslet i lighed med to af hans brødre og en fjerde mand.

Sigtelsen drejer sig om begivenheder midt i marts. Offeret blev med pistol tvunget ind i en bil, kørt ud på Seden Strand ved Odense og blev her skåret og stukket i med blandt andet en hobbykniv.

Det var i den forbindelse, at han fik skåret sit ene øre af.

Politiets sigtelse er rejst efter en sjælden brugt paragraf i straffeloven - nemlig om vold under særdeles skærpende omstændigheder. Det er en paragraf, som oftest bruges i sager om vold med døden til følge.

Motivet til overfaldet skulle være, at den 31-årige havde ytret interesse for at gifte sig med en 19-årig kvinde, er det tidligere kommet frem.

Det fik angiveligt hendes tre brødre og en fjerde mand til at gå i aktion.

Hvordan de fire forholder sig til sigtelserne, har politiet ikke ønsket at oplyse. Det skyldes, at retsmøderne er blevet holdt bag lukkede døre.

/ritzau/

 

Dagens Gossip