Find fotos her: Rasmus Seebach og Lionel Richie festede igennem på natklub i København

De to stjerner Lionel Richie og Rasmus Seebach festede igennem natten til lørdag i København, efter at de fredag aften havde optrådt med Lionel Richies superhit "Say You, Say Me".

Efter udsendelsen gik turen til restauranten MASH i København, hvor de to spiste sammen, og efterfølgende stod den på Simon Natklub i Lille Strandstræde, fortæller starlounge.dk.

Her blev de modtaget ved VIP-indgangen af de to ejere, Simon Frank og Simon Lennet.

Gi' os på netnyhederne.dk et like på Facebook - og bliv ven nu

Selvom Lionel Richie efterhånden er blevet 62 år, så formåede han alligevel at holde trit med den noget yngre Rasmus Seebach, og først ved 5-tiden var den amerikanske stjerne tilbage på Hotel Phoenix.

Indimellem stod den også på Thomas Madvigs TS Bar, og her kan du se billeder fra de to stjerners tur i det københavnske natteliv.

Indenfor fik de et bord i VIP-indgangen og fik hurtigt et par flasker på bordet. På trods af sine 62 år var der masser af fest og farver i Richie. Så da festen på Simons sluttede fortsatte hele selskabet til Thomas Madvigs TS Bar i Studiestræde. Først ved 05-tiden var Lionel Richie tilbage i sin suite på Hotel Phoenix.

Læs også: Se billederne: Rasmus Seebach og Lionel Richie kiggede forbi X Factor 2012

Læs også: Rasmus Seebach bliver forfulgt af kvinde: Hævder hun har scoret ham

Dagens Gossip