Forældre anholdt efter at have forladt toårig søn, da de ville spille Pokémon Go

I Danmark og resten af verden raser Pokémon Go-feberen. Det har flere steder afstedkommet flere uheldige episoder og fået folk til at gøre ting, de normalt ikke ville gøre i håbet om at finde de små monstre.

Og det samme gælder for et forældrepar i Arizona, USA, der torsdag i sidste uge valgte at drage på Pokémon-jagt, mens de lod deres toårig søn være alene hjemme. Det skriver Buzz Feed News.

Det resulterede i, at deres søn blev fundet alene, grædende udenfor huset kun iført ble og en T-shirt i 35 graders varme.

Forældrene, 27-årige Brent Daley og 25-årige Brianne Daley, blev ifølge de lokale myndigheder efterfølgende anholdt for mistanke om omsorgssvigt, mens deres lille søn nu er i statens varetægt.

"Vi, og andre myndigheder har advaret folk om deres personlige sikkerhed, når de spiller det interaktive smartphone spil, men vi havde aldrig forestillet os, at forældre ville efterlade et barn for at spille Pokémon Go. Det går ud over enhver forståelse, siger Pinal County Sheriff Paul Babeu i en udtalelse, skriver Buzz Feed News.

Læs også:To 14-årige piger savnes efter fest lørdag

Politiet modtog et alarmopkald omkring klokken 22:30 lokal tid fra en nabo, der opdagede det lille barn uden for hjemmet i San Tan Valley.

Da politiet kom frem til adressen, fandt de drengen skrigende og grædende. Huset var ulåst, og der var ingen voksne var hjemme.

Politiet forsøgte derefter at ringe til forældrene, og fik fat i faderen.

Da de fortalte at deres søn var blevet fundet bange og alene, skulle faderen angiveligt have virket ligeglad og lagt på.

Først efter en time vendte forældrene tilbage til huset, hvor politiet ventede på dem.

Forældrene forklarede, ifølge Buzz Feed News, at de havde forladt drengen mens han sov for at tanke benzin på bilen. Men senere hen indrømmede de, at de havde været væk i over 90 minutter for at spille Pokémon Go.

Foto: Pinal County Sheriff’s Office/Facebook

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip