Forældreløs drengs hjerteskærende bøn: Elsk mig til jeg dør

En forældreløs drengs bøn om at få en familie og blive elsket har fået stor opmærksomhed i USA og på nettet. Den 15-årige Davion Navar Henry Only, der hele sit liv har ventet på at få en rigtig familie, har nemlig taget sagen i egen hånd.

Drengen, som har været anbragt, siden han var spæd, troppede op en søndag i St. Mark Missionary Baptist Church i St. Petersburg i staten Florida. Foran den samlede menighed kom han med en hjerteskærende bøn.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og information

- Jeg tager hvem som helst. Gammel eller ung, far eller mor, sort, hvid, lilla. Jeg er ligeglad. Hvis I kan række ud, tage jer af mig og elske mig til jeg dør, lød det fra den 15-årige dreng.

I juni begyndte Davion Only at lede efter oplysninger om sin mor. Han blev født, mens hun sad i fængsel og havde domme for både narkotika og tyveri. Han fandt også frem til en nekrolog. Moren var nemlig død bare få uger inden, Davion begyndte sin søgen efter hende.

LÆS OGSÅ: Otte-årig pige fik sønderrevet ansigtet af muskelhund

Den triste besked efterlod han knust. Men det gav han også mod til at kæmpe videre.

- Jeg vil ikke bruge alle de dårlige ting, som er sket mig, som en dårlig undskyldning, men jeg vil bruge det som motivation til at skubbe mig fremad og give mig mod, siger han til ABC News.

Læs også: Rørende bryllup: Tre søstre gift 12 timer før deres mors død

Samtidig med at han håber på at få en rigtig familie, håber Davion også, at hans historie vil åbne folks øjne for de ting, som anbragte børn går igennem.

Se tv-indslag om Davion Only herunder: 

Unfortunately your browser does not support IFrames.

Breaking News

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip