Fuglsang er Tour-optimist efter topresultat

Den danske cykelstjerne Jakob Fuglsang viste fin form, da han lørdag eftermiddag kæmpede med om sejren til det sidste på Critétium du Dauphinés kongeetape, der førte hen over blandt andet Alpe d'Huez.

Nok måtte han nøjes med andenpladsen efter den snu veteran Samuel Sánchez, men præstationen i det stærke felt giver Astana-kaptajnen grund til at skyde brystet frem forud for næste måneds sæsonhøjdepunkt, Tour de France.

- Jeg er virkelig glad for, at vores træning på Tenerife begynder at bære frugt, og jeg føler mig bedre og bedre kørende. Vi har stadig en etape i Dauphiné, men jeg føler mig meget optimistisk med tanke på Tour de France, siger Jakob Fuglsang til Astanas hjemmeside.

Fuglsang og Sánchez kom i mål 15 sekunder foran forfølgerne, og præstationen var nok til, at danskeren i den samlede stilling avancerede til en sjetteplads.

Critérium du Dauphiné slutte søndag eftermiddag, når rytterne har været ude på løbets sidste bjergetape, der blandt andet indeholder to stigninger i kategori 1.

/ritzau/

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip