Fuld kvinde gik ind i fremmed mands lejlighed og lagde sig på sofaen - hans reaktion er genial

En fuld kvinde fik sig noget af en behandling, da hun vadede ind i to fremmede fyres lejlighed i byen Charlotte i staten North Carolina i USA. 

En af fyrene, Cory Rindone, har delt sin oplevelse med Brobible, hvor han fortæller om den mærkelige episode.

- Min bofælle sad på sofaen omkring klokken 1. om natten, da hoveddøren åbnede og en fraværende og særdeles fuld kvinde kom vadende ind i lejligheden. Vi er begge i 20'erne, og vi bor ikke i en universitetsby, men omkring 10 minutter fra byen, siger Cory Rindone for at understrege, at hendes entre kom helt ud af det blå. 

Bofællen forklarede den fulde kvinde, at hun var det forkerte sted, men hun reagerede ikke, og i stedet begyndte hun tage skoene af, før hun lagde sig til rette på sofaen. 

Da hun havde lagt sig, kom Cory Rindone ind af døren og så, hvad der foregik. Men kvinden var fuldstændig upåvirket og hun greb et tæppe og lagde sig endnu mere til rette. 

- Da vi er gode mennesker, lod vi hende sove, men vi lagde en seddel til hende, så hun havde en ide om, hvordan hun var endt på sofaen, og hvor vi bad hende om ikke at stjæle noget. Vi stillede også et glas vand til hende, så hun havde noget at starte dagen på, siger Cory Rindone. 

- Vi fik et godt grin, og historien bliver helt sikkert en, vi kommer til at dele med vores børn, men det er også en god en at huske, hvis andre mænd skulle ende i en lignende situation. En smule venlighed kan man komme langt med, for hun kunne være endt et meget værre sted, siger han. 

Den fulde kvinde forlod angiveligt lejligheden klokken 6 om morgen, efter hun havde drukket halvdelen af vandet, drengene havde stillet frem til hende. 

 

 

 

Dagens Gossip