Gavmild kromutter gav fattig dreng megafest

13-årige Thomas Simonsen havde udsigt til en kedelig konfirmation, lige indtil han fik et godt tilbud fra en hjertevarm kromutter i lokalområdet.

Susanne Klovborg Nielsen fra Fru Nielsens Køkken gav drengen og hans småtbemidlede familie et brag af en konfirmationsfest med 37 gæster - helt gratis.

Det skriver Familie Journalen.

Egentligt skulle en anden familie have holdt fest i Susanne Klovborg Nielsens festlokaler, men festen blev aflyst med kort varsel.

Og så gik kromutteren ellers i gang med at finde en værdigt trængende, der kunne overtage mad og dekorationer og få drømmekonfirmationen.

- Da Nordfyns Kommune ikke kendte en familie, der fortjente en gratis konfirmationsfest, og områdets præster heller ikke kunne hjælpe, forsøgte jeg at få Lokal Journalen i Otterup til at skrive om det, men bladet var allerede gået i trykken. Så tilbød redaktøren at skrive om det på avisens Facebook-side, fortæller Susanne Klovborg Nielsen til Familie Journalen.

Det var her igennem, nogle af Thomas Simonsens bekendte fik nys om, at den 13-årige alligevel kunne få en ordentlig konfirmationsfest.

Den rare kromutter er i forvejen kendt i Otterup for sit store hjerte. Hver anden juleaften betaler hun for, at mennesker uden familie får sig en ordentlig jul med alt, der hører til, i lokalerne, hvor Thomas Simonsen fik sin konfirmation.

Kilde: Familie Journalen

Dagens Gossip