Griseungerne var blevet forladt, men pludselig kom kærligheden fra uventet kant

At dyreunger kan være svære at stå for, ved de fleste, men at dyr også kan falde for andre dyrearters unger er alligevel bemærkelsesværdigt.

Ikke desto mindre var det dét, der skete, da et kuld smågrise på en gård i North Carolina i USA blev afvist af deres mor. Det skriver Little Things.

De små grise var ikke mange minutter gamle, før de blev afvist af deres mor, som det desværre sker fra tid til anden i naturen.

Dermed måtte de små grise have flaske af gårdens ejer, men de manglede stadig den kærlighed, som man kun kan få fra en mor. Heldigvis kom der hjælp fra en uventet kant.

For på gården boede også den 12 år gamle Jack Russel Terrier ved navn Dottie Jayne.

Hun havde fulgt de små grise tæt lige fra deres fødsel, og da den kærlige hund forstod, hvad der var sket, tog den straks rollen som 'plejemor' på sig.

Dottie Jayne begyndte derfor at tage sig af de små forældreløse unger. Hun passede på dem, gav dem omsorg og legede med dem, og hun lod dem endda die ved sig. Dottie havde dog ikke selv haft hvalpe og havde derfor ingen mælk i sig.

Alligevel skete det utrolige. For som var det Dottie Jaynes egne hvalpe, begyndte hunden pludselig at producere mælk til de sultne grise.

Og ligesom Dottie havde taget de små til sig, tog griseungerne også hurtigt Dottie Jaynes til sig som deres nye mor.

I videoen nedenfor kan du se den rørende og atypiske familie.

Følg Dagens Dyr for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip