Håndbold-tæskeholdet: Vi rejser os igen

Spillerne på det danske håndboldlandshold var skuffede, da de mandag landede i Kastrup Lufthavn efter at have tabt VM-finalen 19-35 til Spanien søndag.

Her løfter en række af spillerne sløret for, hvordan de havde det dagen efter nederlaget, og hvordan de hver især arbejder på at rejse sig oven på den historiske afklapsning.

René Toft, THW Kiel:

- Nu vil jeg bruge en uges tid på at fordøje det, og så vil jeg glæde mig over sølvmedaljen. Vores mål var trods alt at komme i en semifinale. Den er lidt hård lige nu dagen efter (mandag red.), så den skal lige fordøjes.

- Nu tager vi hjem i vores egne klubber. Ved næste samling har spillerne kigget indad, og så tager vi et møde, hvor vi samler op.

- Jeg havde det ikke særlig godt i morges, det var svært at sove, og det var ikke optimalt.

Niklas Landin, Rhein-Neckar Löwen:

- Vi skal kigge på, hvordan vi kom til finalen, det var ikke fordi, vi spillede dårligt og lige pludselig stod i finalen. Vi skal fokusere på de forgående otte kampe, selvfølgelig skal vi også huske, hvad vi kan lære af finalen.

- Jeg var ekstremt træt og stadig pisseirriteret, da jeg vågnede morgenen efter.

Kasper Søndergaard, Skjern Håndbold:

- Vi skal lige sunde os lidt og se, hvad vi har lært af finalen. Lige nu er der et stort tomt hul i maven. Vi har skuffet os selv allermest.

- Det var ikke mindre hårdt at vågne i morges, end det var i går aftes, da vi gik i seng.

- Jeg har ikke sovet så mange timer, for jeg lå og var skuffet. Jeg gennemgik tingene igen for at se, hvad der gik galt. Men det var svært at finde svaret på.

Anders Eggert, SG Flensburg-Handewitt:

- Vi sætter os ned og ser på, hvad der er sket, og hvad der skal rettes på. Vi må huske på, at det, der var målet, var at få lagt OL bag os og få rettet op på nogle af de ting, der ikke fungerede der.

- Det var en tam fornemmelse at vågne morgenen efter. Så ligger man der og skal ud på en lang rejse hjem. Der var jeg bare træt og skuffet.

/ritzau/

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip