Han bliver den nye James Bond efter Daniel Craig

Det vakte opsigt, da det kom frem, at den sorte skuespiller Idris Elba var udset som en mulig arvtager til Daniel Craig i rollen som James Bond. 

Men de planer er muligvis blevet lagt på hylden, for nu er det en ny charmør, der bliver tippet til rollen som den legenadariske agent. 

Tom Hiddlestone har brilleret i sin rolle i tv-serien The Night Manager, og derfor har chef-producenten på James Bond, Barbara Broccoli, angiveligt kastet sin kærlighed på ham, skriver Mirror. 

Det forventes, at den nuværende James Bond-skuespiller, Daniel Craig, træder tilbage efter fire film i hovedrollen. 

- Barbara Broccoli mente i første omgang, at Tom Hiddlestone var for 'overklasse' til at spille 007, men hun har været imponeret over ham, siger en kilde til Mirror, med henvisning til Hiddlestones præstationer i The Night Watcher. 

- Hun har set timevis af optagelser med ham, og nu er hendes syn på ham ændret fuldstændig, siger kilden. 

Der har tidligereværet rygter fremme om, at Tom Hiddlestone ved med i opløbet om at blive valgt til rollen som Agent 007.

Og direkte adspurgt i det amerikanske talk-show, Jimmy Kimmel, var han ikke afvisende.

- Jeg spiller en britisk spion i The Night Manager, så folk har har nemt kunne lave forbindelsen. Og som en der er vokset op med Sean Connery og Roger Moore, kan jeg blive helt, 'mener du det?', når jeg hører nogen nævne mit navn, lød det. 

 

Dagens Gossip