Han droppede alkohol for 500 dage siden – sådan ser han ud i dag

Mange danskere kan godt lide at få en kæp i øret, men der er en pris, der skal betales.

Sveden pibler frem hid og did på den tømmermændsramte krop, der ligger i fosterstilling og spekulerer over, hvad de alkoholrige procenter var medvirkende til at glemte dumheder og andre latterlige påfund.

I sådanne nervøse øjeblikke får man lysten til aldrig at drikke alkohol igen, men bare få dage senere er øltørsten kommet snigende tilbage. 

Her på Dagens.dk har vi tidligere skrevet om en Reddit-bruger ved navn Meatteo – en tidligere stor fyr, der nu er forvandlet til et synligt bevis på, at der er flere gode grunde til at droppe bajere og spurtflasker.

Han drak dagligt i flere år, men droppede de våde varer til fordel for en sund livsstil, og han dokumenterede hele forløbet med flere opsigtsvækkende 'før og efter'-billeder.

- Efter at have været ædru i fire måneder, så begyndte jeg at løbe. Der skete den helt store forandring. Det får det meste af min stress til at forsvinde, og gør mig frisk i hovedet, skrev han i løbet af processen.

Flere medier fik omkring nytår færten af historien om det imponerende vægttab, men opmærksomheden har ikke fået hovedpersonen til at knappe en kold øl op.

Læs også: Han stoppede med at drikke alkohol sidste jul - resultatet er ikke til at tage fejl af

I en ny opdatering forklarer manden, at han ikke har rørt alkohol i 500 dage.

Billedmaterialet taler da også sit tydelige sprog, da kiloene fortsat rasler af den tidligere tørstige mand.

Følg Dagens Sundhed for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip