Hele nettet griner: Kvinde tog fejl af oliven-shampoo og olivenolie i køkkenet

Melony Jackson er blevet et lille fænomen på internettet, efter hun lavede en opdatering på Facebook, hvor hun fortalte, at hun havde fundet årsagen til, hendes mad havde smagt så dårligt på det seneste. 

Svaret lå i den flaske med 'olivenolie', hun havde brugt i flere måneder til madlavningen. 

- Jeg har smidt to pander ud, og jeg var lige ved også at smide min opvaskemaskine ud, fordi min mad blev ved med at smage dårligt. Det viser sig, at det jeg troede var olivenolie i virkeligheden var oliven-shampoo. Jeg er helt sikkert ikke ugens kok i denne omgang, skrev Melony Jackson på Facebook, ifølge Daily Mail. 

En af hendes venner delte opdateringen på Reddit, hvor brugerne næsten ikke kunne få armene ned af begejstring. De var især overvældede over, at den falske 'olivenolie' kun var halvt fyldt, hvilket må betyde, hun har fået spist en del af det. 

Men en hel del brugere mente aligevel, at historien ikke kunne være sand, da det i så fald ville betyde, hun var en komplet idiot, ligesom hun sandsynligvis ville have fået diarre.

En anden pegede på, at der ville ske en kemisk reaktion, når det ramte panden, som ville få sæben til at brænde og hele huset ville stinke. 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip