Helenes bøn til danskerne er eksploderet på Facebook: Smil til min mand!

- Min mand er politibetjent.

Sådan indledte Helene Nedergaard Andersen sit indlæg, da hun fredag satte sig til tasterne og på Facebook forklarede, hvordan hendes mand Casper bestemt ikke altid har det lige nemt i sit job som politimand.

Helene havde dog næppe regnet med, at hendes opslag skulle gå sin sejrsgang på Facebook, hvor det lige nu er blevet delt mere end 26.000 gange.

Artiklen fortsætter under billedet.

- To gange, blot i denne uge, har han været ude og fortælle folk, at deres pårørende er gået bort på tragisk vis. Samme uge skal han finde sig i at blive spyttet efter, sparket på og kaldt pansersvin, skriver Helene blandt andet for at forklare folk, hvilke udfordringer hendes mand til dagligt står overfor.

Som mange andre danske betjente har Casper meget at se til. Skiftende arbejdstider og 10 arbejdsdage i træk med både dag- aften og nattevagter må Casper blandt andet finde sig i, ligesom overarbejde også forekommer ofte.

- Han accepterer, at imens han laver sit arbejde, så står folk og råber og filmer med deres iPhones, herunder skal han bære et nr. så folk kan klage over hans arbejde, skriver Helene, inden hun til sidst i sit indlæg kommer med en simpel men afgørende bøn for sin mand og hans kolleger landet rundt.

Artiklen fortsætter under billedet.

- Min mand er politimand - han er sej, dygtig og glad for sit arbejde, men han er også kun et menneske. Som partner vil jeg så gerne beholde min glade mand, og som borger vil jeg gerne beholde vores dygtige betjente. Så smil til en betjent i dag .. De gør det godt, skiver Helene afslutningsvis, og denne opfordring lader adskillige danskere til at have taget til efterretning.

For udover mange likes og søde kommentarer er opslaget som sagt blevet delt af både venner og fremmede mere end 26.000 gange.

Se opslaget i sin helhed herunder.

Hvad synes du om Helenes opfordring til danskerne? Deltag i debatten på Facebook.

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip