Helenius og Okore åbner mod Arsenal

Aston Villas danskere, Jores Okore og Nicklas Helenius, kan se frem til et særdeles hårdt startprogram i den bedste engelske fodboldrække, Premier League.

Nu er det ikke sikkert, at Okore og Helenius får spilletid for Aston Villa i begyndelsen af sæsonen, for der venter tre hårde opgør i de første tre spillerunder.

I første spillerunde skal Aston Villa møde Arsenal på udebane, mens Liverpool og Daniel Agger gæster Birmingham-klubben i anden spillerunde.

Og i tredje spillerunde bliver det på papiret ikke meget lettere, da Aston Villa skal endnu en tur til London, hvor Tottenham venter.

Angriberen Nicklas Helenius skiftede officielt til Aston Villa fra superligaklubben AaB tirsdag, mens Okore i sidste uge skrev kontrakt med englænderne.

De forsvarende engelske mestre fra Manchester United og den danske målmand Anders Lindegaard skal en tur til Swansea, der har Michael Laudrup som manager. Det bliver Uniteds nye manager, David Moyes', første opgave i Premier League.

Første spillerunde afvikles i midten af august og ser således ud i sin helhed:

Arsenal-Aston Villa, Chelsea-Hull, Crystal Palace-Tottenham, Liverpool-Stoke, Manchester City-Newcastle, Norwich-Everton, Sunderland-Fulham, Swansea-Manchester United, West Bromwich-Southampton, West Ham-Cardiff.

/ritzau/

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip