Hendes far gav hende en børnebog i studentergave – men vent til hun åbner bogen

Hun havde regnet med at få et almindeligt tillykke-kort, men der var lagt masser af arbejdstimer og personlighed i den gave, som Brenna Martin fik af sin far i studentergave.

- Jeg fik min afgangseksamen fra high school i sidste uge. Da min far sagde, at han havde en gave til mig, troede jeg, at det ville være et cheesy lykønskningskort. Men jeg fik noget helt uvurderligt, forklarer Brenna Martin.

Ved første øjekast var gaven da heller ikke noget, der som sådan var værd at skrive hjem om.

Efter afslutningsceremonien fik den unge kvinde stukket en pose i hånden, og i den fandt hun børnebogen 'Oh The Places You’ll Go' af Dr. Seuss, der i USA havde stor succes med en række bøger med morsomme rim og tegninger.

- Først smilede jeg og sagde, at det betød meget, da jeg elsker den bog. Men så sagde han: 'Nej, åben den', forklarer Brenna Martin i et opslag på Facebookgruppen 'Love What Matters'.

Det viste sig, at faren havde brugt de sidste 13 år på at forberede den helt unikke gave.

- På den første side var der en besked, der var skrevet af ingen ringere end min lærer i børnehave. Jeg begyndte at græde, men var stadig forvirret. Min far sagde: 'Hvert år i de sidste 13 år, lige siden du startede i børnehave, har jeg fået alle dine lærere og trænere til at skrive noget om dig i bogen', lyder det fra Brenna Martin.

Læs også: Her møder en lille søn fars tvilling for første gang

Hun forklarer, at de allerførste lærere fremhævede pigens 'rottehaler og fniseri', mens underviserne på high school nævner hendes 'humor og skarpe hjerne'.

-  Det er forbløffende at modtage noget, der er så bevægende, nostalgisk og tankevækkende, skriver Brenna Martin i opslaget, der på tre dage er blevet delt over 100.000 gange.

Læs Facebook-opslaget her:

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/da_DK/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

"I graduated High School this week. When my dad said he had a present for me I thought I was getting some cheesy...

Opslået af Love What Matters på 6. februar 2016

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip