Her går det helt galt for far og søn, da tyrene skal forberedes til det årlige karneval

En far og søn må sende en varm tanke til de højere magter, efter de overlevede et brutalt angreb fra en gruppe tyre, der skulle forberedes til det årlige karneval i Ciudad Rodrigo i Salamanca i Spanien, skriver Mirror. 

Det menes at faren er omkring 70, mens sønnen er i 40'erne, og de blev angrebet af tyrene, da et sikkerhedshegn væltede. 

Efter angrebet blev de to behandlet af Røde Kors-medarbejdere, men skaderne var så alvorlige, at de hurtigt blev overført til et hospital, hvor de måtte opereres i flere timer. 

Lægerne måtte blandt andet fjerne rester fra tyrenes horn, der sad i kroppen på dem, men begge to skulle nu være stabile og uden for livsfare. 

Tyrene var på vej til markedspladsen i byen Ciudad Rodrigo, hvor flere tusinde mennesker ventede i forbindelse med det årlige tyre karneval, men det lykkedes de tre angribende tyre at slippe væk efter angrebet, ifølge Mirror. 

Selvom arrangørene siger, at sikkerhedshegnet var sat op for at holde folk adskilt fra tyrene, så er det tydeligt på videoen, at mange mennesker sad på hegnet faretruende tæt på tyrene. 

Tyre karnevallet åbnede lørdag, og allerede på første dag måtte 13 mennesker behandles for skader, efter nærkontakt med tyrene. 

Du kan se en video af angrebet nedenfor, men vi advarer om stærke billeder

 

 

Dagens Gossip